strumica denes logo

ГРАЃАНИТЕ БАРААТ ВЛАДАТА, ПРЕМИЕРОТ И ОПОЗИЦИЈАТА ДА СЕ ВКЛУЧАТ ДИРЕКТНО ВО ЛЕКУВАЊЕТО НА ТОМЕ ЈАНЕВ!

Автор:

Датум:

април 30, 2019

Категории:

Хуманост

Автор:

Датум:

април 30, 2019

Категории:

Хуманост

Цела Македонија на нозе за нашиот Томе Јанев откако се објави веста за неговата болест! 29 годишниот струмичанец Томе Јанев боледува од ALS – болест на моторниот неврон.За да се подобри неговата состојба потребно е да оди на лекување во Русија, но сумата од 160.000 евра е преголема за него и неговото семејство. Граѓаните на социјалните мрежи ја повикуваат Владата, премиерот Зоран Заев и ВМРО-ДПМНЕ директно да се вклучат во лекувањето на Томе Јанев. Не е време за поделби на „НАШИ“ и „ВАШИ“, да ја оставиме политиката на страна, да покажеме хуманост и да го кренеме на нозе повторно нашиот Томе!

Телефоните во рака: 143-454 (Телеком)
ВИП: 143502

Трансакциска сметка: 210501707118375