Perdormire
Хуманост

БРАВО МЛАДИНО: МЛАДИТЕ КОИ СЕ ФРЛАА ПО СВЕТИОТ КРСТ ВО КУКЛИШ, ПАРИТЕ СОБРАНИ ГИ ДОНИРАА ЗА ДВЕГОДИШНАТА МИХАЕЛА!

Младите кои се фрлаа по светиот крст во Куклиш, парите кои ги собраа ги донираа за двегодишната Михаела на која и се потребни за нејзино лекување надвор од Македонија. Како што ни напишаа тие, собрани се околу 500 евра и сите се донирани. Браво младино!