strumica denes logo

ШПАРКАСЕ БАНКА ДОНИРАШЕ КОМПЈУТЕРСКА ОПРЕНА НА ОУ „САНДО МАСЕВ“-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

април 4, 2018

Категории:

Хуманост

Автор:

Датум:

април 4, 2018

Категории:

Хуманост

Согласно стратегијата за корпоративна општествена одговорност на Шпаркасе Банка Македонија, Банката континуирано дава поддршка на проекти и настани во рамките на Sparkasse Life платформата, кои имаат за цел поддршка и развој на науката и образованието. Се надеваме дека преку донацијата на компјутерска опрема за ОУ Сандо Масев во Струмица ќе придонесеме за унапредување на наставните процеси и развој на младите ученици во Струмица.