Perdormire
Хроника

ЗЕМЈОТРЕС ЈА СТРЕСЕ СТРУМИЦА!

Околку 19:00 часот земјотрес ја стресе Струмица! Како што е објавено на страницата за мерење на јачината за земјотрес, епицентарот е во Бугарија со јачина 4.7 според рихтер .