Perdormire
Хроника

ЗЕМЈОТРЕС ГИ РАЗБУДИ СТРУМИЧАНИ УТРОВО, ЕПИЦЕНТАРОТ ПОД БЕЛАСИЦА ПОМЕЃУ КУКЛИШ И СВИДОВИЦА!

Земјотрес од 2.7 степени утрово во 09:48 часот e почувствуван во Струмица! Епицентарот е на 5 км од Куклиш, на 9 км од Струмица или на 124 километри од Скопје. Измерен е на длабочина од 2 километри.