ЗАПАЛЕНИ ЕЛЕКТРИЧНИ БРОИЛА И ЕЛЕКТРИЧЕН СТОЛБ НА „БЕТОВЕНОВА“, ЗАПАЛЕНИ ОЏАЦИ ВО ПИПЕРЕВО И НА УЛИЦАТА „МАЈКА ТЕРЕЗА“ ВО СТРУМИЦА ВЕЧЕРВА!

април 4, 2020

Денес, (сабота) 04.04.2020 година ТППЕ Струмица имаше три интервенции, од кои во 12.13 часот запален оџак во с.Пиперево, во 16.53 часот запален оџак на ул.Мајка Тереза и во 21.55 запалени електрични броила и електричен столб на улица Бетовенова. Сите пожари се успешно локализирани и ликвидирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ