СЕ ОБРАТИ ДЕВОЈКАТА ОД СТРУМИЦА КОЈА БЕШЕ НАПАДНАТА: СО НИВ НОСЕА СЕКИРИ И НОЖЕВИ, ЗАР ТОА ДА ГО ДОЗВОЛИМЕ ДА СЕ СЛУЧУВА НА ЦЕНТАРОТ ВО СТРУМИЦА?

март 18, 2021

По случајот со денешната тепачка денеска на центарот во Струмица, се обрати и девојката која беше претходно нападната:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ