Home

Perdormire
Хроника

ВО ЖИВО ОД СТРУМИЧКАТА ЧАРШИЈА, КОЈ Е ВИНОВНИКОТ, НЕГРИЖАТА НА ГРАЃАНИТЕ ИЛИ НЕСПРЕМНОСТА НА НАДЛЕЖНИТЕ?

Home

Вака во моментот изгледа Старата Струмичка чаршија…Прашањето е дали негрижата на граѓаните е вистинскиот виновник или учествува и неспремноста, неажурностa на надлежните служби.