ВО БЛИЗИНА НА РЕКИЏИСКИ МОСТ НА ИЗЛЕЗОТ ОД СТРУМИЦА, ИЗВЛЕЧЕНО Е ПАДНАТО ЖЕНСКО ЛИЦЕ ОД ВОДИТЕ НА РЕЧНОТО КОРИТО!

август 21, 2020

Денес, (петок) 21.08.2020 година околу 08.30 часот во близина на Рекиџиски мост на излезот од Струмица кон с.Добрејци, ТППЕ Струмица со 1 ПП техничко возило и 3 пожарникари интервенираше на извлекување на паднато женско лице од водите на речното корито. Истата е извадена жива и неповредена и предадена на екипа на брза помош.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: