Home

Perdormire
Хроника

ВНИМАВАЈТЕ: КАЈ ИГРАЛИШТЕТО ВО БЛИЗИНА НА ПАЗАРОТ „ЧЕШЕЛ“ ИМА РАСФРЛЕНО ОТРОВ!

Home

Animal Lovers – Strumica:

Кај игралиштето во близина на Чешел пазар има расфрлено отров❗❗❗

Вчера умре миленик кој е гледан како дете, денес е отруен друг миленик кој е 15 годишен член на семејство!

Почината е и кучка која беше стерилизирана летото.

Ве молиме внимавајте на Вашите миленици, доколку видите нешто сомнително пријавете веднаш во полиција.