Home

Perdormire
Хроника

ВИДЕО ОД ГОЛЕМИОТ ПОЖАР ВО СТРУМИЦА!

Home

Пожар на влезот во индустриската зона на магистралниот пат Струмица- Радовиш, на клучката кај селото Василево избувна денеска. Салон за мебел изгоре до темел!