Perdormire
Хроника

(ВИДЕО+ФОТО) ПРЕД ПОЛОВИНА ЧАС ВО БЛИЗИНА НА ШУМСКОТО ВО СТРУМИЦА СЕ ГОРЕА ГУМИ И КАБЛОВИ!

Повторно загадување на воздухот во Струмица…Очевидци ни испратија видео и фотографија како во близина на шумското во Струмица се горат гуми и каблови.

„Чадот е огромен, ова го прави некој кој сигурно е без свест“ – напишаа тие.

И покрај зачестените контроли и казни од страна  на надлежните, одредени струмичани повторно не внимаваат…

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif