Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) ЕДНО ОД НАЈУБАВИТЕ МЕСТА ВО СТРУМИЧКО „ХАМЗАЛИ“ – ПОЛНО СО ЃУБРЕ!

Home

Што останало за останатото кога најубавите наши места во Струмичко незнаеме да ги зачуваме? В

идеото е од „Хамзали“ пред самиот манастир…

Ѓубре насекаде!

„Бев сведок на многу граѓани кои летово доаѓаа на ова место и го чистеа ама очигледно загадувачите се помногубројни.

Честитки “мили мои ” сте успеале во животот!“ – стои во коментар на видеото на фејсбук.

Додека обвинуваме секојдневно кој бил крив, нашите најубави места дефинитивно умираат…