Perdormire
Хроника

СВР СТРУМИЦА НА ПОЧЕТОКОТ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ КАЗНИ НАД 20 ВОЗАЧИ НА МОТОРИ!

На 02.10.2019 во периодот од 10.00 до 16.00 часот на подрачјето на СВР Струмица била спроведена акциска контрола за откривање прекршоци што ги прават возачи на мотоцикли. Во акцијата биле констатирани 21 прекршок и сите биле соодветно санкционирани.