Home

Perdormire
Хроника

СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ НА ФЕЈСБУК: ПРИСТИГНАВМЕ И ВЕДНАШ БЕВМЕ УПАТЕНИ НА ТЕРЕН!

Home

Пожарникари – Струмица:

Драч, Република Албанија, 27.11.2019 година. Тимовите за пребарување и спасување со самото пристигнување беа упатени на локација на срушена петокатница.

Со употреба на специјални алатаки беше отворен пристап до локацијата каде имаше сознанија дека има жртви.

После три часа, за жал беше извадено безживотно тело на возрасен маж. 😪😪🙏🚒🇦🇱🇲🇰 #prayforalbania