Home

Perdormire
Хроника

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ЗА СТРУМИЦА ДЕНЕС: ПРОНАЈДЕН Е ЖЕНСКИ ТРУП НА УЛИЦА „БАЛКАНСКА“ ВО СТРУМИЦА!

Home

Женски труп на возраст од 67 години е пронајден на улица „Балканска“ во Струмица. Информацијата за Струмица Денес ја потврди и струмичката полиција и велат дека засега причините се непознати и се врши увид. Со повеќе детални информации во текот на утрешниот ден!