Home

Perdormire
Хроника

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ИЗВЕСТУВА: ИДЕНТИФИКУВАНО Е ЛИЦЕТО ОД ВЧЕРАШНОТО ВИДЕО, ПОДНЕСЕНО Е БАРАЊЕ ЗА ПОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕКРШОЧНА ПОСТАПКА!

Home

По објавеното видео и фотографии вчера на социјалните мрежи, струмичката полиција денеска известува дека веднаш по допрен глас од објавените фотографии, СВР Струмица го идентификува истото лице и по целосно документирање на настанот, против истиот на 03.04.2020 година поднесено е барање за поведување на прекршочна постапка до Комисијата за прекршоци.