strumica denes logo

СТРУМИЦА ДЕНЕС ДОЗНАВА: Убиено едно младо лице од Струмица во Ново Село!

Автор:

Датум:

јуни 7, 2022

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 7, 2022

Категории:

Хроника

Како што дознава Струмица Денес  од очевидци, едно младо лице e убиено во Ново Село од засега непознати причини. Во моментот екипи на полицијата работат на терен и расчистување на случајот. Со повеќе информации подоцна.