Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО ТУРСКОТО МААЛО ВО СТРУМИЦА!

Пред 20 минути се случи сообраќајна несреќа во Турското во Струмица. Како што не информираа очевидците нема потешко повредени, направена е поголема материјална штета. Струмичката полиција веднаш пристигна на местото на несреќата и врши увид на истата.