Home

Perdormire
Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ВО СТРУМИЦА: СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ УЧЕСТВУВАЛЕ ВО ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА ПОВРЕДЕНО ЛИЦЕ!

Home

Денес 12.12.2019 година (четврток) во 02.18 часот на патот Робово – Муртино, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 4 пожарникари учествуваше во извлекување на повредено лице (државјанин на Р.Албанија) од автомобил кој беше излетан и превртен од патот. Лицето со полесни телесни повреди е предадено на брза помош.