Home

Perdormire
Струмица Хроника

СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ СТРУМИЦА-ДАБИЉЕ!

Home

Сообраќајна несреќа пред половина час на патот Струмица-Дабиље. Како што информираат очевидците за Струмица Денес, нема потешко повредени. Полицијата веднаш пристигна на местото на несреќата и врши увид на истата.