Home

Perdormire
Хроника

СИНОЌА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ВО СТРУМИЦА ГО ПРЕКРШИЛЕ 14 ЛИЦА, ОД КОИ ЕДНОТО Е НАД 67 ГОДИШНА ВОЗРАСТ!

Home

Ноќта на 24/25.03.2020 година на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Струмица 14 лица од кои 1 е лице над 67 годишна возраст и 13 се останати граѓани кои ги прекршиле прописите и наредбите предвидени од страна Владата и Министерството за здравство на РСМ за време на епидемија, односно го прекршиле полицискиот час со предвидените забрани за движење во определен период.