Home

Perdormire
Хроника

ПРЕГАЗЕНА ДЕВОЈКА НА РАСКРСНИЦАТА КАЈ „ГЛОБАЛ“ ВО СТРУМИЦА – ОЧЕВИДЦИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ВОЗАЧОТ ИЗБЕГАЛ!

Home

Прегазена девојка пред да започне полицискиот час во Струмица. Несреќата се случила на раскрсницата кај „ГЛОБАЛ“ , а возачот на автомобилот како што велат очевидците избегал. Со повеќе детални информации во текот на утрешниот ден.