Home

Perdormire
Хроника

ПОЖАР ВО КОСТУРИНО – ОПОЖАРЕНА Е ПОВРШИНА ОД ОКОЛУ ДВА ХЕКТАРИ!

Home

Вчера, (понеделник) 02.03.2020 година во 15.20 часот во атарот на село Костурино , ТППЕ Струмица со 1ПП теренско возило и 3 пожарникари интервенираше на гаснење на запалена сува трева и нискостеблеста шума. Опожарена е површина од околу 2 хектари. Пожарот е ликвидиран.