strumica denes logo

ПОЖАР ВО АТАРОТ НА СЕЛО БАНИЦА – ЗАФАТЕНА Е ПОВРШИНА ОД ОКОЛУ 3 ХЕКТАРИ!

Автор:

Датум:

април 11, 2020

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 11, 2020

Категории:

Хроника

Денес, (сабота) 11.04.2020 година во 12.02 часот во атарот на село Баница кон Софилар избувна пожар

во кој е зафатена површина од околу 3 хектари сува трева, трски и грмушки.

ТППЕ Струмица е на терен и се работи на целосна

локализација и ликвидација на пожарот.