Perdormire
Хроника

ПОВТОРНО СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА РАСКРСНИЦАТА КАЈ ОУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“

Околу два часа по полноќ, повторно сообраќајна несреќа на раскрсницата кај ОУ „Никола Вапцаров“. Како што не информираа очевидците, за среќа нема потешко повредени и направена е поголема материјална штета. Дефинитивно ова е раскрсницата на која досега се имаат случено најмногу сообраќајни несреќи. Луѓето кои живеат на оваа улица постојано инсистираат да бидат поставени семафори.