ПОЧИНА СТРУМИЧАНКАТА Д-Р ФИДА ХРИСТОМАНОВА ШАРЛАМАНОВА – СПЕЦИЈАЛИСТ НЕВРОПСИХИЈАТАР!

април 18, 2021

По кратко боледување, почина Д-р Фида Христоманова – Шарламанова. Шарламанова е родена во 1951 година а работниот век го помина на Нервното одделение како специјалист невропсихијатар, каде до пред три години пред да замине во пензија работеше во служба на граѓаните. Нека почива во мир!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: