ПОЧИНА СТРУМИЧАНЕЦОТ КОЛЕ КАЧУРКОВ – ТРЕНЕР НА ГОЛЕМ БРОЈ МАРАТОНЦИ И АТЛЕТИЧАРИ ВО СТРУМИЦА И ОКОЛИНАТА!

август 9, 2020

Почина струмичката легенда Коле Качурков. Коле беше татко и тренер на голем број маратонци и атлетичари во Струмица и околината. Нека почива во мир, сочувство до фамилијата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: