Home

Perdormire
Хроника

ПОЧИНА МОЈСЕЈ ТРАЈКОВСКИ, БРАТОТ НА НАШИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ БОРИС ТРАЈКОВСКИ!

Home

Тажна вест денеска во Струмица…По долго боледување почина Мојсеј Трајковски, братот на нашиот претседател Борис Трајковски. Мојсеј, исто како и неговиот брат, им беше познат на струмичани како човек кој силно ја љубеше Македонија и човек кaј кого добрината и љубезноста беа во нераскинлива врска. Почивај во мир…