Home

Perdormire
Хроника

ИЗГОРЕ ЕДНА ПОЛОВИНА ОД КУЌА ВО ПОЖАР ВО СТРУМИЦА!

Home

Денес, 31.10.2019 година (четврток) во 13.30 часот на ул.5 Ноември, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 4 пожарникари учествуваше во гасење на запалена просторија од куќа. Пожарот е успешно локализиран и ликвидиран.