Perdormire
Хроника

ИМА ЛИ ПИЛОТ ВО АВИОНОТ? ГРАЃАНИТЕ НА ФЕЈСБУК ПРАШУВААТ ЗОШТО ВРАБОТЕНИТЕ ВО „КОМУНАЛЕЦ“ НЕ РЕАГИРААТ И ДОЗВОЛУВААТ ТОА ДА СЕ СЛУЧУВА НА СРЕД ЦЕНТАР!

По објавена фотографија за магарето кое со својот сопственик шета низ центарот во Струмица, пред малку на социјалните мрежи беше објавена уште една фотографија како вработени во „Комуналец“ се токму во тој момент таму, но не реагираат! Граѓаните во коментари пишуваат дека нема пилот во авионот, односно нема никаков ред. Должност на секој од нас е да се грижи за овој град, но најпрвин треба институциите и вработените во истите институции тоа да го направат.