Home

Perdormire
Хроника

И ПОКРАЈ ГОЛЕМИТЕ КАЗНИ, СТРУМИЧАНИ ПОВТОРНО ВОЗАТ ПИЈАНИ – КАЈ 36 ВОЗАЧИ КОНСТАТИРАНО ПРИСУСТВО НА АЛКОХОЛ!

Home

 

Во периодот од 23.00 часот на 26.10.2019 до 05.00 часот на 27.10.2019 на подрачјето на СВР Струмица била спроведена акциска контрола со цел откривање на возачи кои управуваат возила под дејство на алкохол.

Притоа, кај 36 возачи било констатирано присуство на алкохол и тие биле соодветно санкционирани.