Home

Perdormire
Хроника

ФОТОГРАФИЈАТА ОД НАШАТА УБАВА БЕЛАСИЦА, МАСАКРОТ МОРА ЕДНАШ ДА ПРЕСТАНЕ – ОБЈАВИ ФЕЈСБУК СТРАНИЦАТА ЦРВЕНА МЛАДИНА!

Home

ФЕЈСБУК СТАТУС НА СТРАНИЦАТА ЦРВЕНА МЛАДИНА: 

Ова слика е доказ како се силува Беласица , со вакво темпо набрзо ќе го изгуби својот автентичен изглед . 🤬🤬

Овој масакр мора да престане , затоа ние Црвена Младина покренавме иницијатива за прогласување на Беласица за национален парк . ✊🚩

Прогласување на Беласица како национален парк е трајно решение за зачувување од дрвокрадците и градежната мафија . ✊🚩

ПОТПИШИ СЕ ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРК БЕЛАСИЦА !!!

Беласица секојдневно е уништувана , оваа пракса мора да прекине .

Линк за петицијата:https://www.change.org/nacionalenparkbelasica

#НеНизБеласица ✊🚩⛰🌍