Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) ВО ЖИВО: ОКОЛКУ 30 МИГРАНТИ ФАТЕНИ НА СРЕД СЕЛО ВО СВИДОВИЦА!

Home

Околу 30 мигранти фатени на сред село во Свидовица пред половина час. Читателите кои ни ја испратија фотографијата велат дека ова е секојдневна слика во Свидовица. Тие велат дека се исплашени бидејќи некои од нив влегуваат и во нивните дворови. Со повеќе детали во текот на утрешниот ден.