(ФОТО+ВИДЕО) ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: ДО КОГА ВАКА ЌЕ СЕ ИЗМАЧУВААТ ЖИВОТНИ? ДАЛИ ПОСТОЈАТ НАДЛЕЖНИ?

април 16, 2018

Денеска во 16:00  часот во строгиот центар на Струмица се случи немил настан со жители на општина Струмица. Како што може да се забележи по видеата и фотографиите, тие имаат натоварено дрвја на коњска кола, а коњот кој е прилично помал поради преголемиот товар се измачува и паѓа на асфалтот. Како што велат очевидците коњот во еден момент паднал и повеќе време лежел на асфалтот а потоа сопствениците успеале да го исправат и што побргу избегале од таму.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ