(ФОТО) СЕЗОНАТА НА „ШЕРИФИТЕ“ ВО СТРУМИЦА ЗАПОЧНА: СИНОЌА НА ПЛОШТАДОТ ПОВТОРНО ХАОС!

декември 28, 2019

Традиционално како и секоја година така и оваа, сезоната на „шерифите“ кои се паркираат со своите автомобили на плоштадот во Струмица започна! Изгледа дека и покрај казните од полицијата одредени луѓе не се опаметуваат. Напоменуваме дека регистрациите на автомобилите се со струмички табли. Не се работи за автомобили со странски регистарски табли.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ