Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) РЕАКЦИЈА НА СТРУМИЧАНИ: „СОФИЛАР“ НАЛИКУВА НА СЕ’, САМО НА УЛИЦА НЕ, ТАКСИ СЛУЖБИТЕ НЕ САКААТ ДА ВРШАТ ПРЕВОЗ, ОТСЕЧЕНИ СМЕ ОД СВЕТОТ!

Home

Граѓани кои живеат во населбата „Софилар“ до Струмица Денес испратија фотографии од нивната улица и велат дека се отсечени од светот кога и да заврне дожд.

„Наликува на се’, само на улица не. Нашите деца не можат да одат на училиште, а такси службите не сакат да вршат превоз. Од општината само ветуваат а ништо немаат преземено за да се реши проблемот“ – вели еден од граѓаните.

Во продолжение погледнете ги фотографиите: