strumica denes logo

(ФОТО) НЕ СЕ САМО КОЗИТЕ: НА КРОВОТ НА НЕРВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО СТРУМИЦА НОЌЕ СЕДАТ И МАЛИ ДЕЧИЊА!

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 30, 2021

Категории:

Хроника

Во претходната вест за козите кои се искачија на кровот на Нервното одделение во Струмица содржината беше хумористична, но ова е навистина сериозно. Пред малку во порака ни пристигнаа фотографии дека ноќе таму седат и мали дечиња. Лесниот пристап до кровот може да предизвика несакани последици, затоа е потребно да се реагира итно.