Home

Perdormire
Хроника

ЕКСКЛУЗИВНО: ПРЕД 15 МИНУТИ ФАТЕНИ МИГРАНТИ ВО СТРУМИЦА НА „МЛАДИНСКА“

Home

Како што известуваат очевидци за Струмица Денес, пред 15 минути на улицата „Младинска“ во Струмица фатени се околу 4 мигранти. Струмичката полиција реагирала навремено. Со повеќе информации во текот на утрешниот ден!