Home

Perdormire
Хроника

ДЕЧИЊАТА ОД СТРУМИЦА ПО КОИ ТРАГАШЕ ПОЛИЦИЈАТА, ПРОНАЈДЕНИ ВО СТРУГА!

Home

На 03.07.2021 година околу 21 часот, на улицата „Маршал Тито“ во Струга, полициски службеници ги пронајдоа тројцата малолетници од Струмица, за кои претходно во СВР Струмица било пријавено дека се оддалечиле од нивниот дом. Во присуство на претставник од Центарот за социјални работи Струга, малолетниците се предадени на член од нивното семејство.