Perdormire
Хроника

НЕСРЕЌЕН СЛУЧАЈ ВО СТРУМИЦА: ЕДНО ЛИЦЕ ПОЧИНА, ОЧЕВИДЦИТЕ ВЕЛАТ ДЕКА ПАДНАЛ ОД ЗГРАДА!

По претходно барање на Струмица Денес, струмичката полиција известува дека на 13.10.2019 година, по пријавен настан од Итна медицинска помош – Струмица за починато лице, во ПС од ОН Струмица, формирана е увидна екипа, извршен е увид на лице место, од страна на лекар констатирано е дека нема траги на насилна смрт. Очевидците велат дека паднал од зграда.