Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) НИЗ УЛИЦИТЕ НА СТРУМИЦА ДЕНЕСКА СЕ ПРОДАВАШЕ ПИРОТЕХНИЧКИ СРЕДСТВА – ПРЕД ПОЛОВИНА ЧАС ПОЛИЦИЈАТА РЕАГИРАШЕ!

Home

Со наближување на новогодишните празници се зголемува и бројот на нелегалните продавачи на пиротехнички средства. Слична ситуација денеска регистрираше апаратот на Струмица Денес. Пред половина час полицијата реагираше и на повеќе нелегални продавачи им ја одзедоа робата.