СЕ ВРАБОТУВААТ МАШИНИСТИ ВО СТРУМИЦА – ЈАВОР ТРАНС НУДИ ПЛАТА ОД 40.000 ДЕНАРИ ДО 60.000 ДЕНАРИ ВО ЗАВИСНОСТ ОД ИСКУСТВОТО!

август 19, 2022

Јавор Транс вработува машинисти. Плата 40 000 – 60 000 ден, во зависност од искуството.

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 076 960 580

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: