Home

Perdormire
Струмица

РЕМИКСОТ НА „LIAR” ОД MAVICHI ДОБИ ПРЕРАБОТКА ОД ВИОЛИНИСТКАТА SIZI!

Home

Неодамна нашиот добро познат струмички продуцент Ѓорѓи Митов односно Mavichi го објави својот ремикс на „Liar“ од Camila Cabello кој доби огромна поддршка од светско познатата диџејска група „DJs From Mars“.

Станува збор за Violin Cover на „Camila Cabello – Liar (Mavichi Remix)“ од 18 годишната Сања Здјелар од Скопје која се занимава со овој инструмент од шест години. Во продолжение слушнете го коверот: