ПЛАТА 40.000 ДЕНАРИ: ЈАВОР ТРАНС ВРАБОТУВА ВОЗАЧИ/УПРАВУВАЧИ НА КИПЕРИ И МИКСЕРИ НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА СТРУМИЦА!

август 19, 2022

Јавор Транс вработува возачи/ управувачи на кипери и миксери, на територијата на општина Струмица. Плата 40 000 ден.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ И ПРИЈАВУВАЊЕ: 076 960 580

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: