„ЈАВОР ШПЕД ОИЛ“ ВРАБОТУВА ЕЛЕКТРИЧАРИ – ПЛАТА ОД 35.000 – 50.000 ДЕНАРИ!

август 9, 2022

„Јавор шпед оил” вработува електричари со работно искуство.

Плата 35 000 – 50 000 денари.

Контакт: 071 229 008

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: