bandr
Струмица

ДОБИВКА ОД 100.000 ДЕНАРИ ВЕЧЕРВА ВО СТРУМИЦА ЗА ИВАНА ЃУРОВСКА!

Овој убав октомвриски ден од 2018 година го заокружуваме со убава добивка! Сега со дама која доби 100.000 денари од инстант лозот. Оваа информација вечерва беше потврдена и од Државната лотарија на Македонија. Станува збор за Ивана Ѓуровска која својот инстант лоз сеф го купила од продажното место „Кречеви“ во Струмица. Инстант лозот е единствена можност како за 30 денари да се добијат до 100.000 денари.