„ЈАВОР ШПЕД ОИЛ“ ВРАБОТУВА МОНТЕРИ НА ФОТОВОЛТАИЧНИ ПАНЕЛИ, НИСКА ГРАДБА – ПЛАТА 35.000 – 40.000 ДЕНАРИ!

август 9, 2022

„Јавор шпед оил” вработува монтери на фотоволтаични панели, ниска градба.

Плата 35 000 – 40 000 денари.

Вработувањето вклучува обука за оспособување.

Контакт 071 229 008

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: