Home

Perdormire
Реклама Струмица

НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „OFFLINE COFFEE“ ВРАБОТУВА ПОЗИТИВНА, ВЕДРА И ВРЕДНА ЛИЧНОСТ ЗА РАБОТА!

Home

Наскоро OFFLINE COFFEE ги отвора своите врати за струмичани. Објавен е оглас во кој се бара личност за вработување која ќе биде позитивна, ведра и вредна и која ќе биде подготвена да ги прифати предизвиците при работата и правилно и чесно ќе ги извршува работните задачи.

Заинтересираните слободно може да го кконтактираат следниот телефонски број:
Горан: 070 310 682 или пак да испратат CV на happy_flicking@yahoo.com