Home

Perdormire

Layout I

Layout I1

Layout I (slider)

Layout I (1/2)

Layout I (1/4)

Layout I (combined with J)

Layout I (with A2 as starter)

Струмица

ИСТОРИСКИ МОМЕНТ: NASA за првпат ја тестираше можноста за одбрана на Земјата од астероид и успеа во тоа!

NASA во текот на вчерашниот ден успешно ја заврши својата DART – Double Asteroid Redirection Test мисија и покажа дека со точна прецизност може да погоди вселенско тело на голема оддалеченост. Целта...

Повеќе

Layout I1 (with load more)